HTML

Tippek és trükkök

Mit tegyünk, ha csak csetelni akarunk az SL-ben? Vagy csak állandóan bent lenni?
Vannak olyan alternatív kliensek, amelyekkel csatlakozhatsz a Second Life-hoz anélkül, hogy terhelnénk a 3d grafikával a gépünket. A Metabolt és a Radegast textalapú kliens, Windowsnál .NET, Linuxnál Mono-t kell feltelepíteni hozzá. Mobiltelefonra is van kliens, leginkább a modernebbekre. A Mobile Grid Client-et Androidra, a Pocket Metaverse és a Sparkle IM I-Phone-ra. Bővebben a TPV listán...

Ideiglenesen feltöltés a Phoenix Viewer-rel
Az Phoenix "volt-Emerald" Viewer (és néhány alternatív kliens, mint pl. a Cool Viewer) egyik leghasznosabb tulajdonsága, hogy ingyenesen ideiglenesen lehet feltölteni vele bármit.
Bővebben...

Hogyan lehet Second Life-ból küldeni képet a Facebook-ra?
Igaz, hogy bonyolult, de SL2-ből ez is lehetséges. Most elmondom, hogyan...
Bővebben...

Mi hova lett az SL2-ben?
Keresed az SL2-ben azokat a funkciókat, amiket megszoktál a régi kliensben. Lindenék a beta idejében összegyüjtöttek néhányat, mit hol találhatsz. Sikeres keresgélést!
http://wiki.secondlife.com/wiki/Viewer_2_Moves

Rejtett menüpontok
SL2-ben is vannak rejtett menüpontok. A CTRL-ALT-D gombbal itt is elérhető az Advanced menü-t, de a CTRL-ALT-Q gombbal a Develop menü-t érheted el.
Még több trükk...

Címkék

Utolsó kommentek

  • CC Nostalgic: Évente egy-két alkalommal szánok pár percet az SL-re - részben ennek a blognak a hatására. :) Nos,... (2019.11.28. 17:25) Még vízen a Titanic
  • Hera Poliatevska: @baajos: Üdv, igen, ez a blog meghalt már elég régóta, és csak a saját nevemben nyilatkozva (nem t... (2017.01.23. 14:53) Tippek és Trükkök
  • baajos: Üdv;)) Frissiteni is kéne ezt a blogot , mert amugy tök jó , csak már sok minden változott, pl egy... (2016.09.09. 22:23) Tippek és Trükkök
  • Venompapa: Csak szóllok, az ideiglenes feltöltés már rég megszűnt valamint csakis képekre lehetett használlni... (2016.09.09. 22:07) Tippek és Trükkök
  • baajos: Jónapot! ;) (2016.09.09. 22:06) Párbeszéd Furry-kről. Cerberus riport.
  • Utolsó 20

Rod Humble riport

2011.01.09. 19:48 :: Scandal Douglas

Írta: Mike Fahey, fordította: Scandal Douglas

Rod Humble első munkája az EverQuest. Ekkor lett az EA azon játékrészlegének a feje, mely a The Sims franchise-t irányította. Mindezen poziciók után lett a Second Life-ot irányító Linden Labs feje

Amikor először játszottam az EverQuest-tel, akkor találkoztam először a nevével. Akkoriban ő volt annak a játéknak a vezetője a Sony Online Entertainment-nél, mely a legsikeresebb MMO volt még a World of Warcraft előtti időkből. 2004-ben lépett át az EA-hoz, és 2008-ban lett a feje a The Sims-nek, majd az EA Play vezetőjévé lépett át. Tehát dolgozott egy MMO-val, dolgozott egy emberi szimulátoron - és most átkerült egy olyan céghez, melynek terméke egy MMO alapú emberi szimulátor: a Second Life.

Rod akkor lett a Linden Lab feje, amikor Mark Kingdon ez év júniusában távozott az igazgatói posztról. (Ami nem igaz, mert előbb a Second Life alkotója, Philip Rosedale lett ideiglenesen a CEO - a fordító).

"Csatlakozni a Linden Labhoz egy nagyon izgalmas lehetőség. Mindig is érdekelt, hogyan tágítja a határokat az kommunikációs változások a szociális és a gazdasági téren. A Second Life egyedi: mindezt egy virtuális világba helyezi avatárokkal és emberi kapcsolatokkal. Az itt lakók (a felhasználók) és az Second Life alkotói valami nagyon speciálisat építettek fel, és megtiszteltetés számomra az, hogy a Linden Labs alkalmazásában felfedezhetem az új határokat."

Érdekes lesz, mit rakhat le Rod a Linden Lab asztalára. Egy olyan időben, amikor én is ritkán lépek be ebben a világba, és minden egyes alkalommal felfedezem, mennyi barátom hagyott fel ezzel a játékkal. Csak remélhetjük, hogy Humble egy újabb szintre emeli a Second Life.

A Second Life kitalálója, Philip Rosedale úgy gondolja, hogy megtalálták a megfelelő személy erre a munkára.

"A Second Life következetesen nagy és jövedelmező üzleté vált egy virágzó virtuális gazdasággal, amit a felhasználók közössége együtt épített fel. Ez mindig egy nagy, hosszú távon elképzelt dolog lesz, és korai volt azt hinni, hogy gyorsan népszerű lesz. Rod friss elképzelései kellenek ahhoz, hogy korábban szerzett tapasztalataival kifejlesszünk egy szórakoztató, intuitív, magával ragadó élmény nyújtó terméket, mely vonzza a felhasználók hatalmas közösségét és megtartsa a hűséges felhasználókat. Ő képes lesz megérteni, mi tesz minket különlegessé, és segíthet abban, hogy a Second Life-ot magasabb szintre emeljük."

Bízok benne, hogy Rod jó lesz nekünk, ha nem fogja szúrni a szemét egy kis pornó...

Szólj hozzá!

Címkék: hírek riport scandal

A bejegyzés trackback címe:

https://slhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr932572419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása