HTML

Tippek és trükkök

Mit tegyünk, ha csak csetelni akarunk az SL-ben? Vagy csak állandóan bent lenni?
Vannak olyan alternatív kliensek, amelyekkel csatlakozhatsz a Second Life-hoz anélkül, hogy terhelnénk a 3d grafikával a gépünket. A Metabolt és a Radegast textalapú kliens, Windowsnál .NET, Linuxnál Mono-t kell feltelepíteni hozzá. Mobiltelefonra is van kliens, leginkább a modernebbekre. A Mobile Grid Client-et Androidra, a Pocket Metaverse és a Sparkle IM I-Phone-ra. Bővebben a TPV listán...

Ideiglenesen feltöltés a Phoenix Viewer-rel
Az Phoenix "volt-Emerald" Viewer (és néhány alternatív kliens, mint pl. a Cool Viewer) egyik leghasznosabb tulajdonsága, hogy ingyenesen ideiglenesen lehet feltölteni vele bármit.
Bővebben...

Hogyan lehet Second Life-ból küldeni képet a Facebook-ra?
Igaz, hogy bonyolult, de SL2-ből ez is lehetséges. Most elmondom, hogyan...
Bővebben...

Mi hova lett az SL2-ben?
Keresed az SL2-ben azokat a funkciókat, amiket megszoktál a régi kliensben. Lindenék a beta idejében összegyüjtöttek néhányat, mit hol találhatsz. Sikeres keresgélést!
http://wiki.secondlife.com/wiki/Viewer_2_Moves

Rejtett menüpontok
SL2-ben is vannak rejtett menüpontok. A CTRL-ALT-D gombbal itt is elérhető az Advanced menü-t, de a CTRL-ALT-Q gombbal a Develop menü-t érheted el.
Még több trükk...

Címkék

Utolsó kommentek

  • CC Nostalgic: Évente egy-két alkalommal szánok pár percet az SL-re - részben ennek a blognak a hatására. :) Nos,... (2019.11.28. 17:25) Még vízen a Titanic
  • Hera Poliatevska: @baajos: Üdv, igen, ez a blog meghalt már elég régóta, és csak a saját nevemben nyilatkozva (nem t... (2017.01.23. 14:53) Tippek és Trükkök
  • baajos: Üdv;)) Frissiteni is kéne ezt a blogot , mert amugy tök jó , csak már sok minden változott, pl egy... (2016.09.09. 22:23) Tippek és Trükkök
  • Venompapa: Csak szóllok, az ideiglenes feltöltés már rég megszűnt valamint csakis képekre lehetett használlni... (2016.09.09. 22:07) Tippek és Trükkök
  • baajos: Jónapot! ;) (2016.09.09. 22:06) Párbeszéd Furry-kről. Cerberus riport.
  • Utolsó 20

Tanácsok üzlet indításhoz

2010.05.04. 19:28 :: Scandal Douglas

Írta: Pickles Leeeroy

Ezeket az ötleteket a Second Life hivatalos fórumán szedtem össze, lefordítottam és kiegészítettem az én gondolataimmal, illetve ismereteimmel, illetve mások ismereteivel.

 

1. Kísérletezz magaddal. Próbálj ki különböző dolgokat. Ha komolyan gondolod, hogy elakarsz adni valamit Sl-ben akkor értsd meg, hogy magadat adod el, néha a személyiségedet néha képességedet. Legyen ez az első lépés.

2. Csinálj egy üzleti tervet, ami elég rugalmas. Határozd meg a kezdő tőkédet, mindig kell befektetés és tudnod kell mi az, amit megengedhetsz magadnak. Költened kell a helyre ahol árulni fogsz, a textúrákra amit feltöltesz, reklámra, stb.

3. Légy nyitott a tanácsra még akkor is, ha olyat hallasz, amit nem szeretnél. Ha mindig dicsérnek akkor nem jó embereket kérdezel.

4. Mérd fel a piacot. Csak annyit kérj valamiért, amennyit a vásárlóid ki is tudnak fizetni. Avagy a piac szablya meg az árat, viszont túl olcsó se legyél mert akkor bóvlinak hiszik. 

5. A termékeidnek jobbaknak kellenek lenniük, mint ami már a piacon van (kinézet, tartalom) és mindenféleképpen jobbnak kell lenni, mint az ingyen cuccoknak. Ez lehet hozzá adott tartalom is mint pl: termék támogatás, segítség a beüzemeléshez, stb. 

6. Nagyobb eséllyel tudsz eladni olyat, amit egy avatár hord, mert nem mindenkinek van földje ahova kirakhatja. Viszont avija mindenkinek van. De az is igaz, hogy akinek van földje annak jó eséllyel van elkölteni való pénze.

7. Alakíts ki egy vásárlói kört, vagy férkőz be egy már meglévőbe. Ha szeretsz egy stílusban alkotni, keresd meg azokat a helyeket, amiket abban a stílusban rendeztek be. Ismerkedj össze az ottaniakkal, reklámozd magad. 

8. Legyen nagyon jó a vásárlói szerviz, legyél mindig kedves és segítő kész ha valaki kérdez vagy reklamál. Egy olyan vásárló aki reklamálni jön és elégedetten távozik mindig hoz másik vevőt. Ne csak akkor legyél kedves ha üzletről van szó. 

9. A megfelelő helyen áruld a portékád. Ez lehet a témának megfelelő hely, vagy az árult dolgok miatt (cipő boltban hülyeség scriptet árulni).

10. Reklámoz minden felelhető helyen. Ezek a helyek lehetnek profilok, webhelyek Adboardok, különféle cégek (eran2life). De a spameléstől óvakodj mert az csak árt.

11.Amit csinálsz legyen könnyen használható, ne legyen bonyolult és ne kelljen alakítani rajta (ez Scandal tanácsa). De mindenféleképpen legyen hozzá egy könnyen átlátható használati útmutató.

12. Legyen professzionális avid, minimalizáld a könnyen felismerhető free cuccokat. Viseld a saját termékeidet ha lehet. A megjelenéseddel sugalld a professzionizmusodat.

13. Aki egyszer már vásárolt tőled és elégedett volt, az könnyebben vásárol ismét tőled. Alakíts ki egy csoportot nekik ahol tájékoztatod őket a legújabb termékeidről.

14. Legyen a csomagolás is annyira profi amennyire csak lehet. Mindig szerepeljen rajta valami olyan logó ami alapján mások is könnyen megtudnak találni. Ez ilyen információ szerepelhet a tárgy nevében is, illetve a leírásban.

Szólj hozzá!

Címkék: gyakorlat pickles

A bejegyzés trackback címe:

https://slhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr811974724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása