HTML

Tippek és trükkök

Mit tegyünk, ha csak csetelni akarunk az SL-ben? Vagy csak állandóan bent lenni?
Vannak olyan alternatív kliensek, amelyekkel csatlakozhatsz a Second Life-hoz anélkül, hogy terhelnénk a 3d grafikával a gépünket. A Metabolt és a Radegast textalapú kliens, Windowsnál .NET, Linuxnál Mono-t kell feltelepíteni hozzá. Mobiltelefonra is van kliens, leginkább a modernebbekre. A Mobile Grid Client-et Androidra, a Pocket Metaverse és a Sparkle IM I-Phone-ra. Bővebben a TPV listán...

Ideiglenesen feltöltés a Phoenix Viewer-rel
Az Phoenix "volt-Emerald" Viewer (és néhány alternatív kliens, mint pl. a Cool Viewer) egyik leghasznosabb tulajdonsága, hogy ingyenesen ideiglenesen lehet feltölteni vele bármit.
Bővebben...

Hogyan lehet Second Life-ból küldeni képet a Facebook-ra?
Igaz, hogy bonyolult, de SL2-ből ez is lehetséges. Most elmondom, hogyan...
Bővebben...

Mi hova lett az SL2-ben?
Keresed az SL2-ben azokat a funkciókat, amiket megszoktál a régi kliensben. Lindenék a beta idejében összegyüjtöttek néhányat, mit hol találhatsz. Sikeres keresgélést!
http://wiki.secondlife.com/wiki/Viewer_2_Moves

Rejtett menüpontok
SL2-ben is vannak rejtett menüpontok. A CTRL-ALT-D gombbal itt is elérhető az Advanced menü-t, de a CTRL-ALT-Q gombbal a Develop menü-t érheted el.
Még több trükk...

Címkék

Utolsó kommentek

  • CC Nostalgic: Évente egy-két alkalommal szánok pár percet az SL-re - részben ennek a blognak a hatására. :) Nos,... (2019.11.28. 17:25) Még vízen a Titanic
  • Hera Poliatevska: @baajos: Üdv, igen, ez a blog meghalt már elég régóta, és csak a saját nevemben nyilatkozva (nem t... (2017.01.23. 14:53) Tippek és Trükkök
  • baajos: Üdv;)) Frissiteni is kéne ezt a blogot , mert amugy tök jó , csak már sok minden változott, pl egy... (2016.09.09. 22:23) Tippek és Trükkök
  • Venompapa: Csak szóllok, az ideiglenes feltöltés már rég megszűnt valamint csakis képekre lehetett használlni... (2016.09.09. 22:07) Tippek és Trükkök
  • baajos: Jónapot! ;) (2016.09.09. 22:06) Párbeszéd Furry-kről. Cerberus riport.
  • Utolsó 20

Zak Claxton

2010.02.18. 21:19 :: Scandal Douglas

A Second Life-ban kétféle koncerteket adnak. Az egyik a Fake Show, melyben jómagamnak is része volt - itt belebújsz egy ismert zenekar vagy énekes bőrébe, és a koncertjeiket játszod streamen, és egyfajta színpadi show-t adsz elő.
A másik a Live Show. Az élő műsornak rengeteg képviselője van, többségük csak fog egy dobgitárt és énekel, vagy egyszerűen énekel. De találkoztunk már német gitárossal, aki metal szólókkal szórt minket, egy szintetizátoros sráccal. Persze vannak ennél szerényebbek is, mint pl. egy francia lány, aki csak énekel, de azt gyönyörűen. Mondanom sem kell, hogy azért vannak próbálkozó kóklerek is, mint egy csaj a klubban, aki szörnyen hamisan énekelt, mit énekelt, karaokézott, és közben vihorászott amiatt, amit neki küldtek IM-ben.
Akit most kiemelek, annak komoly SL-es rajongótábora van már - még jómagam is cikkeztem róla a személyes blogomban. Zak Claxton azóta már kiadta legelső albumát, sőt, már azt is bemutatja a Ustream-en, hogyan játszik, amikor az SL-ben ad koncertet. Egyvalamit sajnálok mindössze, hogy bár profin vágja össze a klipjeit, az SL-ben olyan a külseje, mint egy newbie-nak. Pedig több mint 3 éve koncertezik. Elkellene  már neki egy komoly stylist... A filmet azonban érdemes végignézni, mivel magát a Second Life-ot is bemutatja:
Valós életéből viszont izgalmasabb dolgokat találhatunk. Két újabb számba nézhetünk bele a Youtube-on, mindkettő pörgős, ám csak az egyikhez készült klip. Két korábbi számát megnézhetitek a blogomban.

Zak honlapja ennél sokkal beszédesebb: egy nagyon korrekt zenei oldalra bukkanunk. Minden van rajta, mi szem-szájnak - a webshopban mindenféle promo cuccot is találhatunk már. Azt hihetné az ember, hogy ez egy nagyon profi csapat oldala, pedig ez egy saját pénzből fizetett produkció.  Érdemes mindent átkattintani, mert a linkek mögött blog, Facebook profil, Twitter mikroblog, eseménynapló... szinte minden!
A zenei produkció kellemes, háttérzenének vagy autóban hallgatni nagyon jó, de ahogyan Amerikában mondják, nem fogja leszakítani a fejedet... Én persze még továbbra is azt mondom, hajrá-hajrá, hiszen a srác nekem olyan, mintha a földim lenne. Senki se fogja őt meghívni koncertezni?

illusztráció: Zak Claxton

Szólj hozzá!

Címkék: érdekességek scandal

A bejegyzés trackback címe:

https://slhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr211953059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása