HTML

Tippek és trükkök

Mit tegyünk, ha csak csetelni akarunk az SL-ben? Vagy csak állandóan bent lenni?
Vannak olyan alternatív kliensek, amelyekkel csatlakozhatsz a Second Life-hoz anélkül, hogy terhelnénk a 3d grafikával a gépünket. A Metabolt és a Radegast textalapú kliens, Windowsnál .NET, Linuxnál Mono-t kell feltelepíteni hozzá. Mobiltelefonra is van kliens, leginkább a modernebbekre. A Mobile Grid Client-et Androidra, a Pocket Metaverse és a Sparkle IM I-Phone-ra. Bővebben a TPV listán...

Ideiglenesen feltöltés a Phoenix Viewer-rel
Az Phoenix "volt-Emerald" Viewer (és néhány alternatív kliens, mint pl. a Cool Viewer) egyik leghasznosabb tulajdonsága, hogy ingyenesen ideiglenesen lehet feltölteni vele bármit.
Bővebben...

Hogyan lehet Second Life-ból küldeni képet a Facebook-ra?
Igaz, hogy bonyolult, de SL2-ből ez is lehetséges. Most elmondom, hogyan...
Bővebben...

Mi hova lett az SL2-ben?
Keresed az SL2-ben azokat a funkciókat, amiket megszoktál a régi kliensben. Lindenék a beta idejében összegyüjtöttek néhányat, mit hol találhatsz. Sikeres keresgélést!
http://wiki.secondlife.com/wiki/Viewer_2_Moves

Rejtett menüpontok
SL2-ben is vannak rejtett menüpontok. A CTRL-ALT-D gombbal itt is elérhető az Advanced menü-t, de a CTRL-ALT-Q gombbal a Develop menü-t érheted el.
Még több trükk...

Címkék

Utolsó kommentek

  • CC Nostalgic: Évente egy-két alkalommal szánok pár percet az SL-re - részben ennek a blognak a hatására. :) Nos,... (2019.11.28. 17:25) Még vízen a Titanic
  • Hera Poliatevska: @baajos: Üdv, igen, ez a blog meghalt már elég régóta, és csak a saját nevemben nyilatkozva (nem t... (2017.01.23. 14:53) Tippek és Trükkök
  • baajos: Üdv;)) Frissiteni is kéne ezt a blogot , mert amugy tök jó , csak már sok minden változott, pl egy... (2016.09.09. 22:23) Tippek és Trükkök
  • Venompapa: Csak szóllok, az ideiglenes feltöltés már rég megszűnt valamint csakis képekre lehetett használlni... (2016.09.09. 22:07) Tippek és Trükkök
  • baajos: Jónapot! ;) (2016.09.09. 22:06) Párbeszéd Furry-kről. Cerberus riport.
  • Utolsó 20

A megújult Nekem 7

2010.06.29. 15:35 :: Scandal Douglas

Atthosz és csapata nemrégiben ismét lezárta a SIM-et, hogy átszabja a magyarok földjét, a Hungaria szigetet. A jól ismert dizájnú épületek újabb környezetbe kerültek. A Nekem 7 (SLURL: http://slurl.com/secondlife/Hungaria/181/48/23) egy szigetté változott, melynek közepén egy hatalmas horgásztó helyezkedik. Az épületek erre a gyűrűszigetre kerültek.


Különféle lehetőséget helyeztek el a szigeten. Így megtalálhatjuk a kezdők információs épületét mindenféle túlélőcsomaggal. A lazulni vágyók akár lógathatják a tóban a lábukat, de horgászhatnak is. Atthoszék különféle kibérelhető épületeket is elhelyeztek, melyekben talán boltok, talán más egyéb tevékenységek fognak zajlani. Színpad is van, ahol remélhetőleg különféle előadásokat láthatunk majd.


Azért új dolgok is vannak. Van pl. egy különleges kastély, ahol nemrégiben a Szent Iván éjszakát mulatták át - korhű jelmezben, ahogyan azt illik. A kastély ad helyet az En Garde játéknak is, melyet korábban Hera már bemutatott. A másik újdonság, hogy a Red Seven nosztalgia-kocsmája is helyet fog itt kapni, ahol Nora és Papika várja a régi barátaikat arra az esetre, ha beszélgetni-bulizni kívánnak.

1 komment

Címkék: magyar utikalauz scandal

A bejegyzés trackback címe:

https://slhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr152118779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DanteMW3HuN 2012.03.04. 20:14:51

Nagyon szép kis hely volt :) Mikor már regisztráltam a Second Life-ra és megtaláltam a helyet akkor már máshogy nézett ki,de ugyanúgy szépen ki volt dolgozva mint itt a képeken csak máshogy nézett ki a táj :)
süti beállítások módosítása